Lijepe uspomene Idealni pokloni Uređeni interijeri Reklamiranje slikama Okviri za slike
Aktualno Gdje smo Kontakt Početna
Svaki je poklon lijep i razveseliti će osobu kojoj ga poklanjate. Idealan poklon je vječan, unikatan, usko vezan uz osobu kojoj ga poklanjate i uz prigodu poklanjanja.
Mi ćemo Vam dati savjet kako da osobu kojoj poklanjate potpuno zadivite poklonom i kako će ta osoba znati da mislite na nju, da niste poklon donijeli samo da bi ga donijeli. Pokažite joj da Vam je stalo do nje.
Idealni poklon je usko vezan uz osobu kojoj ga poklanjate, uz njene hobije, posao koji radi, stvari i ljude koje voli. Tako na primjer , osoba koja je vlasnik broda biti će presretna kada joj poklonite lijepu sliku tog istog broda.
Idealan poklon je vječan...
“Mladi par dobio je na vjenčanju veliki, tada najnoviji TV, kojim su im roditelji pokazali koliko ih vole. Mladoženjin kolega poklonio im je malu sliku...  Odonda je prošlo puno godina a slika ih još uvijek podsjeća na taj poseban dan...
 
Primjer idealnog poklona: Slika poklonjena na otvorenju Vinarije Mladenić koja proizvodi vrhunsku graševinu. Na slici je boca identična njihovoj, sa njihovim logom.
Na vrh