Lijepe uspomene Idealni pokloni Uređeni interijeri Reklamiranje slikama Okviri za slike
Aktualno Gdje smo Kontakt Početna
Svi uredi, restorani i razni poslovni prostori imaju slike koje služe kao ukras. To je odlično jer se gosti/stranke osjećaju ugodno i to je već veliki plus Vama.
Mi Vas savjetujemo da takve interijere uredite ovako;
Što želite reći svakom Vašem posjetiocu? Puno toga, a to je malo teže. Ili imate puno posjetioca (malo vremena) ili Vašim djelatnicima promakne... A baš to bi zadržalo Vašeg potencijalnog posjetitelja ili mu pomoglo da se odluči na Vašu uslugu ili proizvod.
Jedan restoran imao je na zidu lijepu umjetničku sliku mjesta u kojem se nalazi, a drugi (na pravom mjestu), fotografiju nasmijanog gradonačelnika kako se rukuje sa vlasnikom restorana... Čudo je kako je u ovom drugom hrana odmah postala dobra, ako ne i najbolja.
Ako ste firma koja je dugo na tržištu, recite to Vašim klijentima. Slika od prije 20 godina, do iste slika od prije 10 godina i jedna novija slika. “Tu sam siguran, ovi su bili tu prije 20 godina, a biti će i sutra”. Klijent ima povjerenja u Vas, a niste mu još rekli ni dobar dan.
Želite li svakom Vašem posjetiocu reći; “Ja sam vrhunski stomatolog”, u čekaonu nije najbolje staviti sliku sportskog automobila, nego svoju diplomu. Ne kao nužno zlo, već tako lijepu i privlačnu da će svatko pomisliti “Na pravom sam mjestu, ovaj zna što radi” i već ima povjerenja u Vas.
Riblji restoran sa slikama ribiča koji drže svoje ulove... Jednostavno, ovdje je riba uvijek svježa i nije iz uzgajališta!
Na vrh